divendres, 25 de febrer del 2011

Camps candidat

Les últimes notícies ens diuen que Camps ja respira tranquil, després de tant de temps reclamant a la cúpula del PP a Madrid la seua confirmació com a Candidat del PP a President del Consell, ahir Rajoy el va confirmar com a tal.

Ell, és possible, que respire tranquil, nosaltres NO. Almenys jo no. Durant aquestos mesos, Camps ens ha enganyat a tots els valencians. De primeres ens va dir que ell es pagava els seus tratges, després ens han venut que quina importància tenen quatre tragets de no res. Al meu entendre, molta. Un polític ha de ser honrat, no paréixer-ho. Ha de demostrar davant l'opinió publica que està en política per administrar com cal els diners de totes i tots, i Camps no ha fet precisament això, afavorint a “sus amiguitos del alma”.

Ara ja és candidat, però què passarà si el jutge creu que cal que portar-lo davant d'un jurat? Què dirà aleshores Rajoy? Què farem els valencians? Ens creuarem de braços en veure a un President assegut al banquet?

Estic convençut que més prompte o més tard Camps pagarà les seues errades polítiques. El quan està per arribar, ja que mentres la desinformació i la manipulació informativa continuen a Canal Nou i ens priven d’altres fonts d'informació (TV3), hi haurà gent, sobretot major, que no coneix ni sap res del que està passant.

Llàstima que a l'altre costat, en lloc de formar-se una vertadera alternativa de progrés, es lluita més per ocupar un lloc d'eixida a les llistes electorals, es continua en clau interna comptant i comptant-se, i mentrestant no es busquen les fórmules que calga per tal d'arribar a la societat valenciana amb un missatge atraient, un missatge de futur on les coses es poden i es deuen fer d'altra forma: No tenim Canal Nou, ara tampoc TV3, però tenim el carrer, a què esperem?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada