dijous, 28 de gener del 2010

Tren Gandia-Oliva-Denia

Llig amb total indeferència el tan comentat tema del tren Gandia-Dénia. Dic amb indiferència perquè, després de tants anys, continuem igual que sempre i el tren sense parar, ni passar per Oliva.
Ja fa anys, el Director General de Transports de la Generalitat va anunciar que el tren ja estava quasi a les portes d'Oliva. Ha passat prop d’una dècada i continuem igual: sense vies, sense estació…
Ara, i a pesar de les manifestacions, fetes i programades, hi ha gent, que a pesar del seu càrrec, continua escalfant l'ambient i utilitzant els mitjans de comunicació per fer d’aquesta una qüestió d'atac polític. Oblida el Conseller Flores, en la seua visita a Denia, que el seu partit ha governat amb majoria absoluta a l'Estat Espanyol, a la Generalitat Valenciana i a la nosta ciutat i s'han oblidat del tren. Ara, que a Madrid estan a l'altre costat, ens volen fer creure el que no és.
Què millor que anar tots junts, fent camí, fent tren i fent possible que aquesta infraestructura siga una realitat i no un tema d’enfrontament.
Trellat, per favor…

1 comentari:

  1. Sempre encertat ... Això és el que cal: TRELLAT. No només per al tren ... si jo et contara... però què t'he de contar si ja ho saps?

    ResponElimina