dimarts, 19 de gener del 2010

Ordinadors a l'escola

He llegit als mitjans de comunicació la seguent notícia:

"Morella sí quiere los portátiles que Font de Mora rechaza"
"El Alcalde envía una carta al Ministerio para poder cofinanciar los ordenadores del programa Escuela 2.0"


Em pareix una bona notícia. A tot Espanya tan sols hi ha tres comunitats autònomes que han rebutjat el pla pel qual es dotarà als alumnes d'entre cinqué de primària i segon d'ESO, d'un ordinador portàtil a més de material informàtic a l'escola.

Una d'elles, evidentment, és la nostra. La resposta del Conseller Font de Mora ha estat, que els xiquets i xiquetes es quedaran sense vista. És una més d'aquest personatge que ja va fer de les seues quan va proposar estudiar el "chino mandarín". Supose que seria per afavorir la gastronomia als restaurants xinesos dels nostres pobles. S'imagineu, menjar amb forquetes un "米三欢欣" (1) parlant amb xinés amb els teus companys de taula…?

Tan de bo molts ajuntaments es feren ressó del que ha aprovat l'Alcalde de Morella i almenys es vegera públicament el ridícul que estem fent front altres comunitats amb consellers com aquest. I per descomptat, i més important, fer palés els desavantatges que tindran els nostres estudiants respecte als de les altres comunitats autònomes.

(1) Traducció: Arroz tres delicias (per aquells que no teniu el curset de xinés)

1 comentari:

  1. Aquest personatge és el responsable de la Conselleria que ens ha reduït un 35% les subvencions de les Escoles de Música.
    Li direm que les classes de música les donarem en anglés o en xinés per veure si canvia d'actitud.
    Amb aquesta gent, o anem?

    ResponElimina