dimarts, 9 de març del 2010

Demòcrates....?

Cada dia que passa, em resulta més difícil entendre el que està passant-li a alguns dels polítics que ens governen i que s’autoproclamen, "demòcrates de tota la vida".
El fet que s'hagen retirat de l'exposició "Fragments d'un any" certes fotografies que podien no agradar a certs dirigents del partit que ens governa a València, és un fet ignominiós, rebutjable i fóra de lloc. En ple segle XXI no podem admetre aquesta situació, en què el President de la Diputació (Alfons Rus) rep la telefonada del President de la Generalitat (Paco Camps) per tal que les seues vergonyes no apareguen a una exposició que mereix tot el respecte pel que representa pels periodistes i fotògrafs valencians.
És a dir, si Camps haguera pogut ja haguera retirat les fotos esmentades el dia de la seua publicació als periòdics, però com llavors no tenia autoritat, ha aplicat la seua ordre ara, a fosques i amagat, com és ja habitual en ell des de l'aparició del cas "Gürtel".
Honra al director del MUVIM la seua dimissió i desqualifica als qui van transmetre l'ordre de retirada de les fotografies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada