dilluns, 9 de maig del 2011

Una nova del PP

Aquestos dies hem tornat a viure una nova desfeta del PP. En aquest cas aquella que fa referència a la sentència del Tribunal Constitucional sobre la participació de la Coalició Bildu a les eleccions municipals al País Basc.

No cal oblidar que la primera sentència, en aquest cas, del Tribunal Suprem va desestimar la participació de l'esmentada coalició a les eleccions, ja que segons el tribunal, Bildu és una continuació de Herri Batasuna. Ahí el PP va dir que havia triomfat la Justícia i que els membres de Bildu no estarien als Ajuntaments bascs.

És clar que tenim uns drets i, com a tal, els integrants de Bildu van presentar l'oportú recurs davant del Tribunal Constitucional, el qual ha dit que poden presentar-se a les eleccions i els electors bascs podran triar una opció més per a regir els seus Ajuntaments els propers quatre anys.

Fins ací, tot correcte. Es pot o no estar d’acord o desacord amb la sentència del TC. El que no es deu fer de cap manera es posar en dubte l'honorabilitat dels jutges de l'alt tribunal. És a dir, i torne al principi: si el Suprem deixa fora a Bildu és un triomf de la Justícia. Si el TC diu que poden participar a les eleccions, és que el Govern està negociant amb ETA, que els jutges estan sotmesos a la presió de Rubalcaba i del govern...

Estic afrontat d'aquesta gent. És clar que al País Basc està obrint-se un nou període, on hi ha gent que vol denunciar el terrorisme i optar per una línea democràtica de participació a les institucions. Estic plenament convençut que han de tindre la seua oportunitat i obrir un nou període de convivència. Front a això, el PP opta de nou al descrèdit, a la mentida i a la política de les males arts.

Bé faria el PP en preocupar-se de llavar la seua roba i eliminar de les seues llistes a tots aquells que estan immersos en processos judicials. Això sí que és una vergonya i un destrellat. No oblidem que no tardarem en veure a Camps, junt a "sus amiguitos del alma", assegut a un judici pel que tots sabem (excepte aquells que veuen C9). Demanarà aleshores González Pons la dimissió de Camps? Vergonyós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada